Het maken van een Ondernemingsplan is voor de meeste (startende) ondernemers een hele uitdaging.
Er komt veel bij kijken: Welke ambities en doelstellingen heb je eigenlijk en wat voor product of dienst ga je in de markt zetten? En hoe bepaal je nu eigenlijk je markt en je prijs?
En – zeer belangrijk – hoe zit je plan financieel in elkaar? Heb je inzicht in de investeringen die je nodig hebt en hoe je deze kunt financieren? Hoe stel ik nu een liquiditeitsbegroting op, weet ik welk geld daadwerkelijk op mijn rekening wordt gestort en welke uitgaven ik moet betalen en op welk moment?

Samen met www.cultuur-ondernemen.nl heb ik een ondernemingsplan ontwikkeld dat aansluit bij de behoefte aan een overzichtelijk plan en alle informatie geeft die een geldverstrekker van je wil weten.
Jouw creatief idee wordt omgezet naar een plan met kans van slagen!

Het Ondernemingsplan vormt ook de basis van mijn training.
Met name komen alle financiële aspecten van je plan aan bod. Met een eenvoudige praktijkcasus wordt je wegwijs gemaakt in de vele financiële kanten van jouw plan.
Mijn doel is basisbeginselen mee te geven en jouw onderneming tot een succes te maken!

Wil je weten hoe een workshop werd ervaren? Lees dan volgend verslag, geschreven door Guido Jansen, werkzaam bij SWK030 in Utrecht: http://www.swk030.nl/actueel/actueel/over-het-opstellen-van-een-financieel-plan.

Wil je meer weten? Bekijk https://youtu.be/JJQa8WIqjh0  of neem gerust contact met me op.

 

Laat een reactie achter