Dick van den Heuvel, onder meer scenarioschrijver en producent van theatervoorstellingen:

“Samen met Gerda van Roshum maak ik theater voor jongeren. Ons doel is ze enthousiast te maken over alles wat in de schouwburg gebeurt. Met voorstellingen over hun wereld en thema’s.
Onze laatste musical ‘Spijt!’ gaat over pesten. Wij zijn blij dat de discussie rondom pesten meer aandacht krijgt. Dat is uiteindelijk onze missie!

Het maken van een theatervoorstelling vergt veel voorbereiding, waarbij ook het financiële plaatje moet kloppen. Gelukkig zijn we bijgestaan door Cultuur+Ondernemen, een organisatie die o.a. helpt bij het vinden van de juiste financiële middelen. Samen hebben wij een ondernemersplan geschreven en voorgelegd aan Sébastien. Hij heeft ons uiteindelijk via een grote bank op weg kunnen helpen. Hierdoor is de musical ‘Spijt!’ succesvol opgevoerd, wij hebben zelfs de Young Positive Media Award 2016 gewonnen!

Het aantal te maken theaterproducties breiden wij graag uit. De rol van het financieel management wordt steeds belangrijker. Hulp hierbij kunnen wij heel goed gebruiken. Kramer Business Support is nu als adviseur betrokken bij ons avontuur en vult ons met zijn financiële expertise goed aan. Samen plannen wij het budget, en houdt Sébastien de inkomsten en uitgaven scherp in de gaten.
De rust en tijd die Sébastien ons geeft zijn onbetaalbaar!”